Wimpers en wenkbrauwen

Verzorgde wimpers en goed vormgegeven wenkbrauwen doen wonderen voor je gezicht. Het gezicht krijgt meer uitdrukking en de uitstraling verbetert. Het verschil zal je verrassen, zeker wanneer je momenteel weinig aandacht besteedt aan je wimpers of wenkbrauwen.

Je kunt bij ons terecht voor het verven van de wenkbrauwen en wimpers maar ook voor het harsen of epileren van de wenkbrauwen.

Epileren wenkbrauwen

Het verschil hoeft maar heel subtiel te zijn, maar een ding is zeker: je krijgt een frissere uitstraling wanneer je je wenkbrauwen laat epileren. Probeer het eens uit en laat je adviseren door professionals.

Verven wimpers en/of wenkbrauwen

Wilt je liever geen mascara gebruiken? Zijn jouw wenkbrauwen te licht? Wil je meer expressie in je gezicht? Denk dan eens aan het verven van je wimpers of wenkbrauwen. Ideaal bijvoorbeeld wanneer je op vakantie gaat of vaak de sauna bezoekt. Samen met jou zoeken we een kleur uit die goed bij je huids- en haarkleur past. Voor de bescherming van je huid gebruiken we wimperblaadjes en huidbeschermingscrème. De kleur vervaagt langzamerhand maar zal in de regel ongeveer 4 weken houden. In de zomer zal dit iets korter zijn door de invloed van de zon en het zwemmen in chloorwater.

Prijslijst

Epileren wenkbrauwen € 16
Verven wenkbrauwen € 16
Verven wenkbrauwen bij gezichtsbehandeling € 12
Verven wimpers € 16
Verven wimpers bij gezichtsbehandeling € 12
Verven wenkbrauwen en wimpers € 26
Verven wenkbrauwen en wimpers bij gezichtsbehandeling € 26 € 22,50
Epileren wenkbrauwen en verven wimpers € 29
Epileren en verven wenkbrauwen – verven wimpers € 37,50
Harsen wenkbrauwen bij gezichtsbehandeling € 18 € 14,50