Gezichtsbehandeling Utrecht

Een ontspannende gezichtsbehandeling in Utrecht door onze ervaren en gediplomeerde schoonheidsspecialisten. Voorafgaand aan de gezichtsbehandeling maken wij een huidanalyse zodat je een behandeling op maat krijgt. Hiermee weet je zeker dat je een gezichtsbehandeling krijgt die past bij de specifieke behoefte en conditie van jouw huid. De sfeer bij City Treatment is rustig en ontspannen. Je kunt na je behandeling nog even lekker nagenieten op onze loungebank met een drankje en een tijdschrift.

  • Gezichtsbehandelingen vanaf € 54
  • Kies uit 12 verschillende gezichtsbehandelingen, ook voor mannen
  • Unieke duo-ruimte aanwezig: boek een gezichtsbehandeling met een vriendin
  • Beoordeeld als geweldig met 4.7 van de 5 sterren op Google
  • Makkelijk online een afspraak maken

Tarieven gezichtsbehandeling Utrecht

De kosten van een gezichtsbehandeling in Utrecht verschillen per soort behandeling en het doel ervan. Iedere gezichtsbehandeling van Maria Galland passen we geheel aan naar jouw huidtype en huidconditie. Bekijk in onderstaand overzicht de tarieven voor een gezichtsbehandeling bij City Treatment in Utrecht.

Gezichtsbehandelingen Maria Galland

 

Kennismakingsbehandeling – 45 minuten

€ 55,50

Gezichtsbehandeling basis – 60 minuten

€ 71,50

Gezichtsbehandeling uitgebreid – 90 minuten

€ 91

Warmtebehandeling Masque Modelant – 75 minuten

€ 98,50

Maria Galland Soin Thalasso – 60 minuten

€ 78,50

Maria Galland Cocon Therapie – 75 minuten

€ 89,50

Medik8 peelings

 

Clarity peeling

€ 99,50

Even peeling

€ 99,50

Rewind peeling

€ 99,50

Universal AHA peeling

€ 99,50

Sensitive PHA peeling

€ 99,50

Eye Reveal peeling

€ 99,50

Mono peeling Medik8

 

Mono Mandelic TR

€ 99,50

Mono Lactic TR

€ 99,50

Mono Glycolic TR

€ 99,50

Overige gezichtsbehandelingen bij City Treatment in Utrecht

 

Gezichtsbehandeling speciaal voor de man – 60 minuten

€ 71

Acnébehandeling – 60 minuten

€ 78,50

Bindweefselmassage voor het gezicht – 30 minuten

€ 38,50

Gezichtsbehandelingen Maria Galland, Medik8 en Thalgo

Bij schoonheidssalon City Treatment werken wij onder andere met de topproducten en gezichtsbehandelingen van Maria Galland, Medik8 en Thalgo. Wij zijn groot fan van de beauty producten van deze excellente merken, omdat schoonheidsbehandelingen centraal staan bij de ontwikkeling hun verschillende lijnen schoonheidsproducten. Hun serums, maskers en verzorgingscrèmes zijn ontworpen om de huid in balans te brengen en te houden.

Probeer de producten zelf tijdens een van onze gezichtsbehandelingen en ervaar de werkzame stoffen. Na afloop van jouw gezichtsbehandeling Utrecht is jouw huid goed gevoegd, daardoor is je huid merkbaar soepeler, zichtbaar gladder, en straalt je gelaat van schoonheid.

Maria Galland gezichtsbehandeling in Utrecht

Kennismakingsbehandeling (45 minuten - € 55,50)

Zodra duidelijk is welk huidtype je hebt en wat de behoeften zijn van jouw huid starten we met de gezichtsbehandeling. Je gezicht wordt uitgebreid gereinigd. Je krijgt een peeling en een masker dat is afgestemd op de huidconditie. Bij deze behandeling verwijderen wij geen mee-eters.

Basis gezichtsbehandeling (60 minuten - € 71)

Net als bij de kennismakingsbehandeling starten we bij de basisbehandeling met een huidanalyse en een uitgebreide reiniging en peeling. Indien nodig of gewenst stomen we de huid. De huid wordt daardoor verwarmd. Op deze manier kunnen we onzuiverheden goed verwijderen. Wij epileren of harsen de wenkbrauwen. Daarna volgt een rustgevende gezichtsmassage en een ontspannend masker aangepast aan het huidtype.

Uitgebreide gezichtsbehandeling (90 minuten - € 91)

Bij de uitgebreide gezichtsbehandeling wordt eerst de basis van een gezichtsbehandeling uitgevoerd: een uitgebreide reining, reinigend masker, het stomen van de huid, het verwijderen van onzuiverheden, epileren of harsen van de wenkbrauwen. We geven een uitgebreide ontspanningsmassage van gezicht, nek en schouders. Als laatste volgt een gezichtsmasker afgestemd op de behoefte van de huid.

Warmtebehandeling met Masque Modelant (75 minuten - € 98,50)

De basis van deze gezichtsbehandeling is het Masque Modelant, een geweldig modellerend warmtemasker. Dit masker werkt als een natuurlijke lifting en zorgt voor een effectieve anti-age verzorging en intensief vochtherstel. Bovendien is dit masker zeer geschikt als regulerende behandeling van een onzuivere en gevoelige huid. Het resultaat: de huid ziet er verfrist, verjongd en nagenoeg als "gelift" uit. We starten met de uitgebreide gezichtsbehandeling en vervolgens brengen wij het Masque Modelant aan. Onder het masker brengen wij crèmes aan die zijn aangepast aan jouw huidtype. Daardoor kunnen we elk afzonderlijk deel van de huid nauwkeurig behandelen met speciale werkstoffen die door de warmte van het masker diep in de huid zullen doordringen. Deze behandeling worden nog effectiever wanneer je er een bindweefselmassage voor het gezicht aan toevoegt.

Maria Galland Soin Thalasso gezichtsbehandeling (60 minuten - € 78,50)

Een aangename gezichtsbehandeling met een verkoelend algenmasker voor een extra hoeveelheid vocht. Extracten van algen ontdoen de huid van negatieve milieu invloeden en zorgen voor intensieve hydratatie van de huid. Microalgen zetten de doorbloeding aan en activeren de stofwisseling. Inclusief wenkbrauwen harsen of epileren en massage van gezicht, nek en schouders.

Exclusieve gezichtsbehandeling Maria Galland Cocon Therapie (75 minuten - € 89,50)

Dé anti-stress behandeling voor je huid. Bij deze gezichtsbehandeling gaat het om wellness en pure ontspanning. We werken met een nieuwe combinatie van zachte massagetechnieken en hoogwaardige verzorgingsproducten op basis van o.a. fruitzuren. Het doel is de oorzaken van huidveroudering daar tegen te gaan waar ze ontstaan. Deze behandeling wordt nog effectiever wanneer je er een bindweefselmassage voor het gezicht aan toevoegt. Ook hier zijn de elementen van de uitgebreide gezichtsbehandeling inbegrepen: een uitgebreide reiniging, reinigend masker, het stomen van de huid, het verwijderen van onzuiverheden, harsen of epileren van de wenkbrauwen. We geven eveneens een uitgebreide ontspanningsmasage van gezicht, nek en schouders.

Gezichtsbehandeling Medik8

Clarity (€ 99,50)

De Clarity-peeling van Medik8 zorgt voor een heldere teint en een zuivere huid, waardoor de kans op oneffenheden en puistjes aanzienlijk verkleint. Je gaat met een heerlijk ontspannen gevoel en een frisse huid de deur uit.

Even (€ 99,50)
Door middel van de Even-peeling wordt je huid egaler en helderder. De behandeling is zeer geschikt voor een huid die is beschadigd door overmatig zonlicht of pigmentatie.

Rewind (€ 99,50)
Heeft u last van rimpels en fijne lijntjes in uw gezicht? De Rewind-behandeling van Medik8 stimuleert de aanmaak van collageen, zodat uw huid er jonger uitziet.

Universal AHA (€ 99,50)
De Universal AHA-peeling is geschikt voor alle huidtypen en perfect om uw huid te verhelderen, revitaliseren, reinigen en verzachten.

Sensitive PHA (€ 99,50)
Voor de gevoelige huid adviseren we de Sensitive PHA-behandeling. De peeling vermindert roodheid en maakt je huid gladder en steviger.

Eye Reveal (€ 99,50)
De Eye Reveal-behandeling is ontwikkeld om de kwetsbare huid rondom je ogen te verzorgen. De peeling vermindert huidveroudering en maakt de huid zeer zacht.

Mono Mandelic TR (€ 99,50)
De Mandelic Mono Peel bevat 30% amandelzuur.

Mono Lactic TR (€ 99,50)
De Mono Lactic TR is beschikbaar met 30% of 50% melkzuur.

Mono Glycolic TR (€ 99,50)
Kies een peeling met 30%, 50% of 70% glycolzuur.

Overige gezichtsbehandelingen bij City Treatment in Utrecht

Gezichtsbehandeling speciaal voor de man (60 minuten - € 71)

Gezichtsbehandeling speciaal afgestemd op de mannenhuid die zijn specifieke behoeften heeft. Ook als man is het belangrijk om je huid goed te onderhouden. Het resultaat is een gezonde, verzorgde huid waardoor je een frisse uitstraling krijgt. Na de huidanalyse volgt een reiniging en het stomen van de huid. We verwijderen eventuele onzuiverheden. Daarna volgt een ontspannende massage voor nek, schouders en rug. We sluiten de schoonheidsbehandeling af met een masker afgestemd op jouw huidbehoefte. Je wordt tijdens jouw gezichtsbehandeling naar wens behandeld door een man of vrouw. Combineer je schoonheidsbehandeling met een bindweefselmassage voor het gezicht voor verjonging van de huid.

Acnébehandeling (60 minuten - € 78,50)

Acné is erg vervelend maar gelukkig zeer goed te behandelen. De nadruk bij deze gezichtsbehandeling ligt op de reiniging en kalmering van de huid. Het doel van onze schoonheidsbehandeling tegen acné is de verbetering van jouw huidgezondheid. Wanneer je deze behandeling regelmatig herhaalt, zal je huid verbeteren en de ontstekingen zullen snel verminderen. Je huid gaat weer stralen. Samen met jou nemen wij de oorzaken van acné in jouw situatie door, dit kunnen hormonale aanleidingen zijn of voedsel gerelateerde oorzaken. Door jouw huid van de juiste zorg en reiniging te voorzien en rekening te houden met onderliggende oorzaken van acné kunnen we je via onze schoonheidsbehandelingen een passende oplossing bieden.

Bindweefselmassage voor het gezicht (30 minuten - € 38,50)

Bindweefselmassage is een massage die verbeterend werkt op de huid. We starten met een reiniging van het gezicht. Vervolgens stimuleren we de elasticiteit en de doorbloeding van de huid met stevige massagegrepen in het bindweefsel. De kwaliteit van de huid kan na een serie bindweefselmassages sterk verbeteren, doordat het bindweefsel zichzelf vernieuwt en de verklevingen loskomen. De huid is met behulp van de bindweefselmassages meer in staat om zichzelf te verjongen en te verbeteren. De massage is geschikt voor alle huidtypen en kan zowel preventief als bij huidproblemen of klachten worden ingezet. Met de bindweefselmassage is het mogelijk om (bij voorkeur vlak na een operatie) littekenweefsel los te maken. Maar ook om een verslapte-, slecht doorbloedde- of verouderde huid te verbeteren. En tenslotte om rimpels of acne te verminderen.

Intensieve gezichtsbehandeling

Ook op het gebied van anti-aging bieden we fantastische gezichtsbehandelingen aan. We kijken naar wat jouw huid nodig heeft en stellen de intensieve gezichtsbehandeling daarop af. We kiezen in de basis vaak voor de Dermatude Meta Therapy. Deze behandeling is 100% natuurlijk en pakt naast de gevolgen, de oorzaak van huidveroudering aan. Veel mensen zijn overtuigd van het succes van de Dermatude Meta Therapy en noemen het ook wel een fijne vervanging van een facelift!

Dit zeggen onze klanten over hun gezichtsbehandeling bij City Treatment in Utrecht

Samen met een vriendin heb ik een duo-behandeling gehad bij City Treatment. We hadden allebei onze eigen schoonheidsspecialiste die ons een goed huidadvies gaf. Mijn volgende afspraak staat alweer geboekt!’

Annemieke Breman uit Halve Maan (Utrecht)

De gezichtsbehandeling was ontzettend goed. Er heerst een heerlijke rust en kalmte. Professioneel, ontspannen, echt heel erg goed!

Christel uit Ondiep (Utrecht)

Geweldige gezichtsbehandeling gehad van Steven in deze prachtige salon. Met dank aan de professionele behandeling ben ik in een uurtje volledig tot rust gekomen en met een verzorgd gevoel naar huis gegaan!

Priscilla Mars uit Geuzenwijk (Utrecht)

Duo gezichtsbehandeling Utrecht

Bij City Treatment in Utrecht kun je samen met een vriendin, je partner of je moeder een beauty behandeling krijgen. Deze zogenaamde duo gezichtsbehandeling Utrecht voeren onze schoonheidsspecialisten naar wens uit in dezelfde ruimte. Jullie zijn dus niet alleen in dezelfde schoonheidssalon voor je gezichtsbehandeling, maar kunnen gezellig naast elkaar ontspannen en tussendoor met elkaar bijkletsen. Het is niet noodzakelijk om dezelfde schoonheidsbehandeling te kiezen, iedere huid is immers anders en niet iedere huid heeft exact dezelfde verzorging nodig. Alleen de duur van jullie duo gezichtsbehandelingen, van 30 tot 90 minuten, stemmen we op elkaar af.

Kies voor een duo gezichtsbehandeling Utrecht bij City Treatment en ervaar de pure ontspanning en weldaad van een verzorgende gezichtsbehandeling voor twee personen. Klik op de knop hierboven om direct online een afspraak te maken.

Meer informatie over een gezichtsbehandeling in Utrecht

Wil je meer informatie over een gezichtsbehandeling Utrecht of heb je vragen over de gezichtsbehandelingen van City Treatment? Neem dan contact met ons op via 030 271 1808 of stuur e-mail naar info@citytreatment.nl.