Schoonheidssalon Utrecht

Voor een ontspannen behandeling breng je een bezoek aan dé schoonheidssalon in Utrecht. Bij City Treatment werken we alleen met gediplomeerde en ervaren schoonheidsspecialisten die je graag een effectieve en ontspannende behandeling geven en je helemaal op je gemak laten voelen. We zorgen voor een ontspannen sfeer waarin je even heerlijk tot rust komt. Ons ervaren team zorgt er altijd voor dat je de beste schoonheidsbehandeling ontvangt en weer stralend naar buiten loopt.

  • Ruime openingstijden: óók ’s avonds en in het weekend
  • Snel en eenvoudig online boeken
  • Gediplomeerde schoonheidsspecialisten en masseurs
  • Ontspannen ambiance

Maak direct online een afspraak 030 271 1808

 

Waarom een behandeling bij schoonheidssalon City Treatment in Utrecht?

We gaan alleen voor het allerbeste resultaat voor jouw huid. Daarom hebben we gediplomeerde schoonheidsspecialisten in huis die jarenlange ervaring hebben met de verschillende behandelingen die we aanbieden. Waar je bij ons op kunt rekenen:

  • Tijd: we maken graag tijd voor je. Kun je alleen ’s avonds komen? Geen probleem. We zijn van maandag tot en met vrijdag ook in de avond geopend.
  • Online afspraak maken: maak eenvoudig online een afspraak. Bekijk in onze agenda wanneer er plek is en plan zelf je afspraak in.
  • Locatie: door onze ligging in het centrum van Utrecht zijn we goed te bereiken.
  • Duo-ruimte: kom gezellig met zijn tweeën! We hebben een prachtige ruime duo-ruimte.
  • Behandelingen: ruim aanbod aan behandelingen, allemaal uitgevoerd door ervaren en gediplomeerde medewerkers.

Maak direct online een afspraak

Behandelingen schoonheidssalon Utrecht

Voor iedere behandeling maken we een analyse van je huid. Jouw behandeling is daarom altijd op maat. Of het nu gaat om een basisbehandeling of uitgebreide behandeling maakt hierbij niet uit. Het resultaat is altijd een verbetering en stabilisering van je huid. En natuurlijk niet te vergeten: ontspanning van je lichaam.

Je kunt bij ons terecht voor de meest uiteenlopende behandelingen die er voor zorgen dat je naar huis gaat met een goed verzorgde huid.

Maak direct online een afspraak

Dit zeggen klanten over schoonheidssalon City Treatment in Utrecht

Samantha Jans uit Oog in Al (Utrecht)

‘Hele relaxte sfeer bij City Treatment. De locatie, de medewerkers, allemaal top! De schoonheidsspecialiste weet echt wat ze doet en wist precies wat mijn moeilijke huid nodig had. Superfijne gezichtsbehandeling gehad, dus ik kom zeker terug.’

Rivka Hoogendoorn uit Terwijde-West (Utrecht)

‘Samen met mijn vriendin ben ik voor een duo-behandeling gegaan. Erg fijn dat de schoonheidsspecialiste toch veel persoonlijke aandacht gaf :) Dit wordt onze nieuwe maandelijkse vriendinnendate!’

Minke Edes uit Geuzenwijk (Utrecht)

‘Ik kom regelmatig bij de schoonheidssalon en heb er alleen maar positieve dingen over te zeggen. Hier werken echte professionals die weten wat ze doen. Ook de massages zijn heel fijn en ontspannend. Ik voel me een nieuw mens als ik naar buiten loop!’

Schoonheidssalon City Treatment in Utrecht

Kijk in onze agenda om te zien wanneer je terecht kunt voor een schoonheidsbehandeling. En maak dan direct online een afspraak. We heten je van harte welkom in onze schoonheidssalon in Utrecht.

Wil je meer weten over de behandelingen bij schoonheidssalon City Treatment in Utrecht? Bij vragen of voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen via 030 2711 808 of een e-mail sturen naar info@citytreatment.nl.

Maak direct online een afspraak

Terug
FB Instagram Google+ YouTube