Schoonheidssalon

Schoonheidssalon City Treatment Utrecht beschikt over gediplomeerde schoonheidsspecialisten. Ons ervaren team zorgt er altijd voor dat je de beste behandeling ontvangt.

  • Tijd: We maken graag tijd voor je. Kun je alleen ’s avonds komen? Geen probleem. Wij zijn op maandag tot en met zaterdag ook in de avond geopend.
  • Online afspraak maken: Maak eenvoudig een online afspraak. Bekijk in onze agenda wanneer er plek is en plan zelf je afspraak.
  • Locatie: Door onze ligging in het centrum van Utrecht zijn wij goed te bereiken.
  • Duo-ruimte: kom gezellig met zijn tweeën! We hebben een prachtige ruime duo-ruimte.
  • Behandelingen: Ruim aanbod aan behandelingen, allen uitgevoerd door ervaren en gediplomeerde medewerkers.

Maak direct online een afspraak

 


Behandelingen

Voor iedere behandeling maken wij een analyse van je huid. Jouw behandeling is daarom altijd op maat. Of het nu gaat om een basis- of uitgebreide behandeling maakt hierbij niet uit. Het resultaat is altijd een verbetering en stabilisering van je huid. En natuurlijk niet te vergeten: ontspanning van je lichaam.

Je kunt bij ons terecht voor de meest uiteenlopende behandelingen die er voor zorgen dat je naar huis gaat met een goed verzorgde huid.

Schoonheidssalon City Treatment

Kijk in onze agenda om te zien wanneer je terecht kunt. En maak dan direct online een afspraak. Wij heten je van harte welkom in onze schoonheidssalon.

Heb je vragen of wil je meer informatie, dan kun je altijd contact met ons opnemen via 030 2711 808 of stuur een email naar info@citytreatment.nl.

City Treatment

Plompetorengracht 6
3512 CC Utrecht
Tel: 030 2711 808
E-mail: info@citytreatment.nl

Klik hier voor een routeplanning

Terug
FB Instagram Google+ YouTube