Nieuw! Vet verliezen en afslanken met TC Lipolyse.

 

Afslanken door vet verliezen met TC Lipolyse

 • Je wilt eindelijk eens een keer van je buikje en lovehandles af?
 • De cellulitis op je benen ben je meer dan beu?
 • Je wilt graag de klachten van lymfoedeem of lipoedeem verminderen?
 • Je heb al van alles geprobeerd maar het vet blijft hardnekkig zitten?

Wij hebben voor jou een veilige en makkelijke oplossing: de unieke TC Lipolyse behandeling.

Onze medisch gecertificeerde TC Cryo zorgt daarmee voor een zeer intensieve vetverbranding op een verbazend groot oppervlak.

Je zult niet alleen slanker worden op de behandelde zones, maar je huid ook strakker en gezonder zien worden.

En als je zelf in de behandelperiode let op je voeding- en bewegingspatroon zal het resultaat aanzienlijk toenemen.

Hoe gaat de TC Lipolyse behandeling in zijn werk?

Bij de TC Lipolyse behandeling gebruiken wij ergonomisch gevormde wraps die rechtstreeks worden aangebracht op de huid. De behandeling duurt ongeveer 60 minuten, terwijl je comfortabel in de behandelstoel zit of ligt. De temperatuur van de wraps wisselt meerdere malen tussen 6 en 41 graden.Tijdens deze behandeling kun je lezen, muziek luisteren of zelfs een dutje doen. De schoonheidsspecialiste beoordeelt de specifieke situatie en stelt de TC CRYO in op het beste programma. Afhankelijk van de gebieden die we behandelen, kunnen je je kleren aanhouden (buik) of moet je deze gedeeltelijk uittrekken (benen, billen). Wij adviseren daarom om op de dag van de behandeling fijne, loszittende kleding te dragen. Na een TC lipolyse behandeling kun je direct verder met je dagelijkse bezigheden.

Wat doet de TC Lipolyse behandeling precies?

Door kou toe te voeren op de vetzones en de onderliggende spieren wordt de omvang van de vetcellen verkleind. Dit komt omdat de spieren onder de vetlaag warmte beginnen te genereren. Daarvoor is energie nodig. De spieren scheiden hormonen af die de vetcellen als het ware opdracht geven om het vet af te scheiden. Dit vet wordt omgezet in brandstof voor de spieren. Op die wijze wordt je overtollige vet verbrand door de spieren die warm proberen te blijven. Een plezierige bijkomstigheid is dat één van de hormonen die voor deze omzetting verantwoordelijk is er ook nog voor zorgt dat nieuwe voedingsstoffen niet direct als vet wordt opgeslagen. Maar in eerste instantie als brandstof voor de spieren beschikbaar blijven. Bij een behandeling met de TC CRYO worden vetcellen 15 minuten lang gekoeld tot 6˚C. We doen dat 15 minuten omdat de huid een goede isolator is. De huid zal de kou effectief gaan weren na deze tijd. Om die reden warmen we het weefsel in 5 minuten weer op naar 41˚C zodat er weer een optimale doorbloeding op gang komt. Daarna verkoelen weer weer 15 minuten om zo maximaal effect te bereiken. Deze afwisseling van warm en koud noemen wij Thermo Contrast Lipolyse, oftewel TC Lipolyse.

Wat kan ik bereiken met deze behandeling?

Met TC Lipolyse kan de vetlaag al na 1 à 2 behandelingen met 20% tot 30% zijn verminderd. Gedurende de 3e, 4e en 5e behandeling kan de vetlaag tot 40% zijn afgenomen. Resultaten van 1 à 2 confectie maten zijn geen uitzondering. Vanzelfsprekend verschilt dit per persoon.

TC Lipolyse werkt niet bij alle mensen en dus niet in alle gevallen. Onze schoonheidsspecialist die de TC CRYO bedient, zal een analyse uitvoeren en een inschatting maken van het te bereiken resultaat voor jouw figuur correctie. Met name op lastige plekken zie je een uitstekend resultaat.

Wat zijn de voordelen van behandeling met de TC Cryo?

 • Verbetering al na één behandeling zichtbaar
 • In één behandeling meerdere zones mogelijk
 • Egaal resultaat
 • Veilig en geheel pijnloos
 • Uitwendige behandeling, geen operatie
 • Verstevigt de huid
 • Geen hersteltijd, je kunt direct doorgaan met je bezigheden

Is TC lipolyse voor iedereen geschikt?

TC lipolyse is een veilig alternatief voor liposuctie en is voor iedereen geschikt die van de hardnekkige vetzones (buikje, love handles) af wil of sneller wil afvallen. De beste resultaten zijn te bereiken met een combinatie van behandeling met de TC-Cryo, een bewuste levensstijl en voldoende beweging. Voorafgaand aan de behandeling gaan wij met je na of er in jouw situatie contra-indicaties zijn die een behandeling in de weg kunnen staan.

Wat kost een TC lipolyse behandeling?

De kosten zijn € 119 per behandeling. In de introductie maanden oktober, november en december hanteren wij een kennismakingstarief van € 95 per behandeling. De behandelingen worden altijd in een kuur van 5 gegeven.

Hoe maak ik een afspraak voor een behandeling?

Wil je meer informatie of een afspraak maken voor een TC Lipolyse behandeling? Neem dan telefonisch contact met ons op via 030 - 2711808. Of via e-mail op info@citytreatment.nl. Wij helpen je vraag verder.

Terug
FB Instagram Google+ YouTube