Met welke merken werken wij?

Maria Galland

Elke vrouw is anders, elke huid is anders. Maar één ding hebben bijna alle vrouwen gemeen: schoonheid is belangrijk.

Daarom levert Maria Galland al 40 jaar maatwerk in individuele behandelingsmogelijkheden. De sleutel voor je persoonlijke schoonheidsresultaat zijn de geschoolde handen van de Maria Galland schoonheidsspecialist en de producten op basis van de nieuwste onderzoeksresultaten en jarenlange ervaring.

Maria Galland biedt volledige cosmetische behandelingen op maat.  Van het unieke MASQUE MODELANT tot de verstevigende wellness-lichaamsbehandeling – en innovatieve, buitengewoon effectieve producten voor gezicht en lichaam, die beantwoorden aan de individuele verzorgingsbehoeften.

In meer dan 30 landen over de hele wereld leggen vrouwen hun schoonheid in handen van Maria Galland en haar uitstekend opgeleide vakmensen.

Klik hier voor een overzicht en prijslijst van de behandelingen

Thalgo

 

De zee bezit meer therapeutische schatten dan men zich kan voorstellen. De combinatie van zeewater, zeeklimaat en gemicroniseerde zee-algen produceren de meest opmerkelijke natuurlijke geneeskracht ter wereld.

Thalgo is van origine Franse kuurmerk en is synoniem aan de zee en zeealgen. Al meer dan twintig jaar richt Thalgo haar onderzoek op de toepassing van de ingrediënten uit de zee. Thalgo biedt een scala aan mogelijkheden voor een complete en optimale verzorging. Producten en behandelingen voor doelgerichte revitalisering en natuurlijke huid- en lichaamsverzorging. Thalgo heeft een medisch patent op de bereidingswijze van zeealgen in poedervorm. Hun laatste revolutionaire vinding is L’Elixer met natuurlijk algen hormoon. Een bijzonder extract  voor de gezichtshuid van vrouwen en mannen vanaf 40 jaar.

Klik hier voor een overzicht en prijslijst van de behandelingen.

Terug
FB Instagram Google+ YouTube