Zwangerschapsmassage

Wat doet zwangerschapsmassage voor jou?

Zwangerschapsmassage is zowel energetisch als ontspannend. Deze vorm van aanraking zorgt voor een betere nachtrust, verminderde rugpijn en bekkenklachten, afname van stress waardoor ontspannen gemakkelijker gaat. Daarnaast versoepelt het de spieren en bevordert het de bloedcirculatie. Een massage voor de zwangere vrouw kan veel ongemakken verlichten.

Voor wie is deze massage geschikt?

Deze massage is geschikt voor zwangere vrouwen die een normale zwangerschap hebben zonder heftige complicaties of hoge bloeddruk. Voor aanvang van de massage nemen we altijd een aantal vragen door om goed op de hoogte te zijn van het verloop van de zwangerschap.
De zwangerschapsmassage is vooral een heerlijke ontspannende massage, gericht op de klachten die horen bij een zwangerschap en met het doel deze te verlichten. Er wordt zeker GEEN dieptemassage toegepast, want dat kan onbedoelde effecten hebben. Deze zwangerschapsmassage kan gedurende de hele zwangerschap gegeven worden en wordt aangepast aan het moment van de zwangerschap.
Tot de 3de maand: In deze periode kan de massage helpen om misselijkheid te verminderen, het verlichten van eventuele (zwangerschaps)hoofdpijn en je positiever en lichamelijk fitter te voelen.
Vanaf de 3e tot 6e maand: De baby zal nu sneller groeien en dus ook de buik. Spieren, weefsels en organen zullen zich gaan vormen: Massage kan nu helpen om eventuele krampen in benen en/of pijn in de rug en/of bekkenbodem te verlichten en eventuele slapeloosheid te verminderen.
Na de 6de maand: Vooral massage voor de totale ontspanning, vooral bekken, nek, rug, schouders, benen en voeten.

Waarom een zwangerschapsmassage?

Een massage tijdens de zwangerschap kan lichamelijke klachten, zowel als geestelijke en emotionele spanningen tijdens de zwangerschap verlichten. De spieren die misschien wat meer gespannen zijn worden soepeler, je komt tot rust en je ademhaling word dieper.
Positieve effecten:Beter kunnen slapen
- minder rugpijn
- minder aanmaak van stresshormonen
- verbetering van de doorbloeding, waardoor zuurstof en voedingsstoffen beschikbaar komen voor zowel moeder als kind.

Prijs zwangerschapsmassage 60 minuten: € 76

Maak direct online een afspraak

Postnatale massage

Postnatale massage is een ontspanningsmassage voor tot een jaar na de bevalling. Postnatale massage helpt je sneller herstellen na de bevalling. Ook helpt het spieren te ontspannen die extra gebruikt worden bij het geven van borstvoeding en het dragen van je baby. Denk hierbij aan nek en schouderspieren. Het vermindert stemmingswisselingen, hoofdpijn en vermoeidheid.

Wat doet postnatale massage voor jou?

Een kindje krijgen en verzorgen vraagt veel van je lichaam. Postnatale massage zorgt ervoor dat je lichaam sneller en vollediger herstelt.

Voor wie is deze massage geschikt?

Tot een jaar na de bevalling kunnen vrouwen last hebben van een aantal klachten zoals lichamelijke pijnen, hoofdpijn, vermoeidheid of stemmingswisselingen. De postnatale massage heeft een positieve bijdrage aan verlichting van de klachten. Ook wanneer je geen klachten hebt is het een weldaad voor lichaam en geest.

Prijs postnatale massage 60 minuten: € 75

Maak direct online een afspraak

Terug
FB Instagram Google+ YouTube