Voetreflexmassage

Voetreflexologie gaat uit van de gedachte dat lichaam en geest harmonisch met elkaar verbonden zijn. Ze vormen een eenheid. Wanneer deze eenheid uit balans is, kan de voetreflexologie helpen om het evenwicht te herstellen. Door massage en druk kunnen blokkades die zich in het lichaam hebben gevormd worden opgespoord en opgeheven.

De therapie is erop gericht de reflexzones op de voet een impuls te geven. Deze reflexzones staan in verbinding met de diverse organen. Zo kan een (ziek) orgaan zich herstellen of een zwak orgaan zich versterken. Voetreflexmassge brengt u op een veilige en vriendelijke manier weer in balans: pijn en ongemakken worden verlicht. Organen, beenderen en weefsels hebben allen een reflexpunt op de voet. Bij een verstoring kan dit tijdens en na de behandeling merkbaar zijn, o.a. door het ontstaan van pijn, prikkelingen, jeuk, verandering van de huid (eelt, transpiratie) en kleurverschil. De punten waar deze gevoelens ontstaan geven aan dat er verstoringen zijn in de energiestroom naar het corresponderende orgaan of lichaamsdeel. Wanneer deze verstoringen zijn opgeheven kan het lichaam in staat zijn zichzelf te genezen.

Voetreflexmassage is geen geneeswijze, maar zorgt ervoor dat de meridianen zich openen zodat de energie vrij kan stromen naar alle organen en lichaamsdelen. Op die manier heffen we blokkades op en helpen je jezelf te genezen. Wij behandelen niet alleen dat gedeelte van de voeten waar zich de klacht of de pijn bevindt, maar beide voeten helemaal en op die manier de ‘mens als geheel’.

Voor wie is voetreflexmassage geschikt?

Voetreflexmassage is voor iedereen geschikt, jong of oud, met of zonder klachten. Deze massage wordt ook gegeven voor ontspanning of gewoon omdat het heerlijk is om een voetmassage te krijgen.

Prijs voetreflexmassage

60 minutren: € 76

Maak direct online een afspraak

 

Terug
FB Instagram Google+ YouTube