Gezichtsbehandeling bij City Treatment in Utrecht

Een ontspannende gezichtsbehandeling in Utrecht door onze ervaren en gediplomeerde schoonheidsspecialisten. Voorafgaand aan de gezichtsbehandeling maken wij een huidanalyse zodat je een behandeling op maat krijgt. Hiermee weet je zeker dat je een gezichtsbehandeling krijgt die past bij de specifieke behoefte en conditie van jouw huid. De sfeer bij City Treatment is rustig en ontspannen. Je kunt na je behandeling nog even lekker nagenieten op onze loungebank met een drankje en een tijdschrift.

  • Gezichtsbehandelingen vanaf € 53
  • Kies uit 12 verschillende gezichtsbehandelingen, ook voor mannen
  • Unieke duo-ruimte aanwezig: boek een gezichtsbehandeling met een vriendin
  • Beoordeeld als geweldig met een 8.7 door Treatwell
  • Makkelijk online een afspraak maken

Maak direct een afspraak! 030 271 1808

Tarieven gezichtsbehandeling

Iedere gezichtsbehandeling van Maria Galland en Thalgo passen we geheel aan naar jouw huidtype en huidconditie. Bekijk in onderstaand overzicht de tarieven voor een gezichtsbehandeling bij City Treatment.

Gezichtsbehandelingen Maria Galland

Kennismakingsbehandeling - 45 minuten

€ 53

Gezichtsbehandeling basis - 60 minuten

€ 68,50

Gezichtsbehandeling uitgebreid - 90 minuten

€ 87,50

Warmtebehandeling Masque Modelant - 75 minuten

€ 98,50

Maria Galland Soin Thalasso - 60 minuten

€ 75

Maria Galland Cocon Therapie - 75 minuten

€ 89,50

Gezichtsbehandelingen Thalgo

Gezichtsbehandeling Thalgo Vita Marine - 45 minuten

€ 53

Gezichtsbehandeling Thalgo Facial Marine Care - 60 minuten

€ 68,50

Gezichtsbehandeling Thalgo Beauté Marine - 90 minuten

€ 87,50

Overige gezichtsbehandelingen

Gezichtsbehandeling speciaal voor de man - 60 minuten

€ 68,50

Acnébehandeling - 60 minuten

€ 75

Bindweefselmassage voor het gezicht - 30 minuten

€ 36,50

Maak direct een afspraak! 030 271 1808

Gezichtsbehandelingen Maria Galland en Thalgo

Bij schoonheidssalon City Treatment werken wij met de topproducten en gezichtsbehandelingen van Maria Galland en Thalgo.

Gezichtsbehandeling Maria Galland

Gezichtsbehandeling City Treatment Utrecht 1Kennismakingsbehandeling  (45 minuten - € 53)
Zodra duidelijk is welk huidtype je hebt en wat de behoeften zijn van jouw huid  starten we met de gezichtsbehandeling. Je gezicht wordt uitgebreid gereinigd. Je krijgt een peeling en een masker dat is afgestemd op de huidconditie. Bij deze behandeling verwijderen wij geen mee-eters.

Gezichtsbehandeling City Treatment Utrecht 2Basis gezichtsbehandeling (60 minuten - € 68,50)
Net als bij de kennismakingsbehandeling starten we bij de basisbehandeling met een huidanalyse en een uitgebreide reiniging en peeling. Indien nodig of gewenst stomen we de huid. De huid wordt daardoor verwarmd. Op deze manier kunnen we onzuiverheden goed verwijderen.  Wij epileren of harsen de wenkbrauwen. Daarna volgt een rustgevende gezichtsmassage en een ontspannend masker aangepast aan het huidtype.

Gezichtsbehandeling City Treatment Utrecht 3Uitgebreide gezichtsbehandeling (90 minuten - € 87,50)
Bij de uitgebreide gezichtsbehandeling wordt eerst de basis van een gezichtsbehandeling uitgevoerd: een uitgebreide reining, reinigend masker, het stomen van de huid, het verwijderen van onzuiverheden, epileren of harsen van de wenkbrauwen. We geven een uitgebreide ontspanningsmassage van gezicht, nek en schouders. Als  laatste volgt een gezichtsmasker afgestemd op de behoefte van de huid.

Gezichtsbehandeling City Treatment Utrecht 4Warmtebehandeling met Masque Modelant (75 minuten - € 98,50)
De basis van deze gezichtsbehandeling is het Masque Modelant, een geweldig modellerend warmtemasker. Dit masker werkt als een natuurlijke lifting en zorgt voor een effectieve anti-age verzorging en intensief vochtherstel. Bovendien is dit masker zeer geschikt als regulerende behandeling van een onzuivere en gevoelige huid. Het resultaat: de huid ziet er verfrist, verjongd en nagenoeg als "gelift" uit. We starten met de uitgebreide gezichtsbehandeling en vervolgens brengen wij het Masque Modelant aan. Onder het masker brengen wij crèmes aan die zijn aangepast aan jouw huidtype. Daardoor kunnen we elk afzonderlijk deel van de huid nauwkeurig behandelen met speciale werkstoffen die door de warmte van het masker diep in de huid zullen doordringen. Deze behandeling worden nog effectiever wanneer je er een bindweefselmassage voor het gezicht aan toevoegt.

Gezichtsbehandeling City Treatment Utrecht 5Maria Galland Soin Thalasso gezichtsbehandeling (60 minuten - € 77,50)
Een aangename gezichtsbehandeling met een verkoelend algenmasker voor een extra hoeveelheid vocht. Extracten van algen ontdoen de huid van negatieve milieu invloeden en zorgen voor intensieve hydratatie van de huid. Microalgen zetten de doorbloeding aan en activeren de stofwisseling. Inclusief wenkbrauwen harsen of epileren en massage van gezicht, nek en schouders.

Gezichtsbehandeling City Treatment Utrecht 6Exclusieve gezichtsbehandeling Maria Galland Cocon Therapie (75 minuten - € 89,50)
Dé anti-stress behandeling voor je huid. Bij deze gezichtsbehandeling gaat het om wellness en pure ontspanning. We werken met een nieuwe combinatie van zachte massagetechnieken en hoogwaardige verzorgingsproducten op basis van o.a. fruitzuren. Het doel is de oorzaken van huidveroudering daar tegen te gaan waar ze ontstaan. Deze behandeling wordt nog effectiever wanneer je er een bindweefselmassage voor het gezicht aan toevoegt.
Ook hier zijn de elementen van de uitgebreide gezichtsbehandeling inbegrepen: een uitgebreide reiniging, reinigend masker, het stomen van de huid, het verwijderen van onzuiverheden, harsen of epileren van de wenkbrauwen. We geven eveneens een uitgebreide ontspanningsmasage van gezicht, nek en schouders.

Maak direct een afspraak! 030 271 1808

Dit zeggen onze klanten over een gezichtsbehandeling bij City Treatment


Annemieke Breman uit Halve Maan (Utrecht)

Samen met een vriendin heb ik een duo-behandeling gehad bij City Treatment. We hadden allebei onze eigen schoonheidsspecialiste die ons een goed huidadvies gaf. Mijn volgende afspraak staat alweer geboekt!’

Christel uit Ondiep (Utrecht)

‘De gezichtsbehandeling was ontzettend goed. Er heerst een heerlijke rust en kalmte. Professioneel, ontspannen, echt heel erg goed!’

Priscilla Mars uit Geuzenwijk (Utrecht)

‘Geweldige gezichtsbehandeling gehad van Steven in deze prachtige salon. Met dank aan de professionele behandeling  ben ik in een uurtje volledig tot rust gekomen en met een verzorgd gevoel naar huis gegaan!’

Gezichtsbehandeling Thalgo

Gezichtsbehandeling City Treatment Utrecht 7Vita Marine gezichtsbehandeling (45 minuten - € 53)
Korte kennismakingsbehandeling. We starten met de huidanalyse. Zodra duidelijk is welk huidtype je hebt en wat de behoeften zijn van jouw huid, gaan we verder met gezichtsbehandeling. Je gezicht wordt uitgebreid gereinigd, je krijgt een peeling en een gezichtsmasker dat is afgestemd op jouw huidconditie.

Gezichtsbehandeling City Treatment Utrecht 8Facial marine care gezichtsbehandeling (60 minuten - € 68,50)
We starten met na de huidanalyse met een uitgebreide reiniging en peeling. Indien nodig/gewenst stomen we de huid. De huid wordt daardoor verwarmd. Op deze manier kunnen we onzuiverheden goed verwijderen. Wij epileren of harsen de wenkbrauwen. Daarna volgt een rustgevende massage van gezicht, nek en schouders en een masker aangepast aan het huidtype.

Gezichtsbehandeling City Treatment Utrecht 9Thalgo Beauté Marine (90 minuten - € 87,50)
De Thalgo Beauté Marine is speciaal gericht op de delen van de huid die net wat meer aandacht nodig hebben. Zo bestaat de gezichtsbehandeling uit een reiniging, een peeling, het epileren of harsen van de wenkbrauwen, een dieptereiniging met stoom, het verwijderen van onzuiverheden en een gezichts-, schouder- en nekmassage, met afsluitend een specifiek huidmasker. Speciaal voor de onrustige huid kan de gezichtsbehandeling ingezet worden als kuur om de huidconditie te verbeteren.

Overige gezichtsbehandelingen

Gezichtsbehandeling City Treatment Utrecht 10Gezichtsbehandeling speciaal voor de man (60 minuten - € 68,50)
Gezichtsbehandeling speciaal afgestemd op de mannenhuid die zijn specifieke behoeften heeft. Ook als man is het belangrijk om je huid goed te onderhouden. Het resultaat is een gezonde, verzorgde huid waardoor je een frisse uitstraling krijgt. Na de huidanalyse volgt een reiniging en het stomen van de huid. We verwijderen eventuele onzuiverheden. Er volgt een ontspannende massage voor nek, schouders en rug. We sluiten af met een masker afgestemd op jouw huidbehoefte. Je wordt naar wens behandeld door een man of vrouw. Combineer je gezichtsbehandeling met een bindweefselmassage voor het gezicht voor verjonging van de huid.

Gezichtsbehandeling City Treatment Utrecht 11Acnébehandeling (60 minuten - € 75)
Acné is erg vervelend maar gelukkig zeer goed te behandelen. De nadruk bij deze gezichtsbehandeling ligt op de reiniging en kalmering van de huid. Wanneer je deze behandeling regelmatig herhaalt, zal je huid verbeteren en de ontstekingen zullen snel verminderen. Je huid gaat weer stralen. Samen met jou zullen wij de oorzaken van acné in jouw situatie doornemen en je een passende oplossing bieden.

Gezichtsbehandeling City Treatment Utrecht 12Bindweefselmassage voor het gezicht (30 minuten - € 36,50)
Bindweefselmassage is een massage die verbeterend werkt op de huid. We starten met een reiniging van het gezicht. Vervolgens stimuleren we de elasticiteit en de doorbloeding van de huid met stevige massagegrepen in het bindweefsel. De kwaliteit van de huid kan na een serie bindweefselmassages sterk verbeteren, doordat het bindweefsel zichzelf vernieuwt en de verklevingen loskomen. De huid is met behulp van de bindweefselmassages meer in staat om zichzelf te verjongen en te verbeteren. De massage is geschikt voor alle huidtypen en kan zowel preventief als bij huidproblemen of klachten worden ingezet. Met de bindweefselmassage is het mogelijk om (bij voorkeur vlak na een operatie) littekenweefsel los te maken. Maar ook om een verslapte-, slecht doorbloedde- of verouderde huid te verbeteren. En tenslotte om rimpels of acne te verminderen.

Maak direct een afspraak! 030 271 1808

Meer informatie over een gezichtsbehandeling in Utrecht

Wil je meer informatie of heb je vragen over de gezichtsbehandelingen van City Treatment? Neem dan contact met ons op via 030 271 1808 of stuur e-mail naar info@citytreatment.nl.

Terug
FB Instagram Google+ YouTube